bianca danst

Ballet- en dansschool Bianca Danst o.l.v. gediplomeerd dansdocente Bianca Groenewegen van der Weiden. Alle ballet- en danslessen worden door Bianca zelf gegeven. 

In augustus 2017 ging de school van start op een mooie, centrale locatie in Waddinxveen. Het lesaanbod en ook het aantal leerlingen is sinds de start flink gegroeid. Inmiddels kijken wij terug op een geslaagd lustrumjaar voor ons 5-jarig bestaan in 2023. Bianca Danst is een ballet- en dansschool waar iedereen zich welkom voelt.

"In de lessen die ik geef vind ik het belangrijk dat er een fijne sfeer is waarin ieder individu zich op zijn gemak voelt. Tevens hecht ik waarde aan een stukje persoonlijk contact met de kinderen, cursisten en ouders, omdat er zo ook betrokkenheid en vertrouwen ontstaat. Ik hoop in alle lessen die ik geef, mijn plezier en mijn passie voor dans/ballet over te dragen. Dat enthousiasme is eigenlijk het uitgangspunt, omdat van daaruit een mooi proces met kleine en grote ontwikkelingen ontstaat. Want uiteindelijk is dat wat ik als docent graag wil: dat mijn leerlingen iets leren, dat je ze ziet groeien en genieten!"
"In de lessen die ik geef vind ik het belangrijk dat er een fijne sfeer is waarin ieder individu zich op zijn gemak voelt. Tevens hecht ik waarde aan een stukje persoonlijk contact met de kinderen, cursisten en ouders, omdat er zo ook betrokkenheid en vertrouwen ontstaat. Ik hoop in alle lessen die ik geef, mijn plezier en mijn passie voor dans/ballet over te dragen. Dat enthousiasme is eigenlijk het uitgangspunt, omdat van daaruit een mooi proces met kleine en grote ontwikkelingen ontstaat. Want uiteindelijk is dat wat ik als docent graag wil: dat mijn leerlingen iets leren, dat je ze ziet groeien en genieten!"
bianca-danst-ballet-dans-school-waddinxveen-46-site

Kinderen
2,5-12 jaar

Ontdek en ervaar het plezier van de ballet- en danslessen voor kinderen van 2,5 t/m 12 jaar.

jongeren

jongeren
12-25 jaar

Ontwikkel je passie voor ballet en dans tijdens onze lessen voor jongeren van 12 tot 24 jaar oud. Straal op het podium!

bianca-danst-ballet-dans-school-waddinxveen-186-site-lr-vk

volwassenen
25-65+ jaar

Ontdek de fijne sfeer en positieve invloed van ballet en dans tijdens onze lessen voor volwassenen van 25 tot 65 jaar. Geniet, dans en beweeg!

bianca-danst-ballet-dans-school-waddinxveen-school-b-site-lr-vk

(voor)
scholen

Laat kinderen van kindcentra of in het basisonderwijs groeien met dans of taal- en rekendans.