proefles

Graag eerst kennis maken met de les, de groep, de sfeer en de docent? Ontdekken of de les aansluit bij eventuele verwachtingen of uitproberen of de les jou of je kind een goed en blij gevoel geeft? Dat kan door het volgen van een proefles!

Tijdens een proefles voor kinderen is een ouder van harte welkom is om de eerste 10-15 minuten blijven kijken. Bij hele jonge kinderen die het nog erg spannend vinden kan het zijn dat in overleg wordt besloten dat een ouder nog wat langer blijft. 

Tijdens een proefles is het natuurlijk nog niet nodig om aan de kledingvoorschriften te voldoen. Wel is het handig om kleding aan te hebben die niet te warm is en waarin makkelijk kan worden bewogen. Schoeisel: schoentjes met een zachte zool of antislip sokken (graag geen gewone sokken; dit is namelijk erg glad).

Een proefles bij een jaarcursus is gratis en vrijblijvend.
Een proefles bij een korte cursus, wordt als 1e les gezien waar lesgeld over wordt berekend, wanneer men zich na de proefles inschrijft. Dit vanwege de korte duur van de cursus. Indien men afziet van de cursus, hoeft er niet betaald te worden voor deze proefles.

Goed om te weten: een proefles is bijna altijd mogelijk, maar alleen bij inschrijving (voor een nog niet volle les) is men verzekerd van een plaatsing.

Dansproeverij op 29 juni
Loop het dansseizoen al een beetje tegen het eind (denk aan periode mei/juni), dan kan er tijdens de Dansproeverij een proefles worden gevolgd. Lees 
hier meer over de Dansproeverij.

LeesĀ hier de algemene voorwaarden.

inschrijven

Ben jij enthousiast en heb je geen proefles nodig? Of wil je graag zeker zijn van plaatsing in de les, waaraan jij of je kind wil deelnemen?
Schrijf je dan direct in!