Peuterdanspret

2,5 – 4 jaar

Peuterdanspret is er voor peuters vanaf 2,5 jaar. Een les vol beweging, dans, spel, muziek, en plezier. Spelenderwijs en met veel fantasie worden bewegingsmogelijkheden ontwikkelt en vergroot.. Dit alles vaak aan de hand van een aansprekend thema, een verhaal of een liedje. Ter ondersteuning wordt gebruik gemaakt van diverse attributen. Behalve veel dansplezier levert dans tegelijk een bijdrage aan de motoriek, de taalvaardigheid en het samenzijn met leeftijdsgenootjes.

Peuterdanspret is een les waarbij de kinderen samen met hun papa of mama dansen. Samen dansplezier en echt even quality time met elkaar! Maak je zeker geen zorgen als je kind in het begin even de ‘kat uit de boom kijkt’. Vaak zijn de kinderen na enkele lessen gewend en durven en doen ze steeds meer.

Gedurende het seizoen zijn er diverse korte cursussen (herfstblok, winterblok, lenteblok). Er wordt hierbij steeds weer met andere thema’s, opdrachten en muziek gewerkt, waardoor de les geschikt is voor zowel nieuwe kinderen als ook voor kinderen die reeds een cursus hebben gevolgd.

Peuters vanaf 3,5 jaar, die al wat zelfstandiger zijn, zijn ook welkom in de korte cursus: kleuterdanskriebels! Dit is een les zonder ouder.

bianca-danst-ballet-dans-school-waddinxveen-peuterdanspret-site-lr-vk

Inschrijven

Peuterdanspret

Lesdag en -tijd:
Donderdag 10.40 – 11.20 uur 2,5 – 4 jaar
Zaterdag 09.00 – 09.40 uur 2,5 – 4 jaar
Lesdata (alleen van toepassing bij korte cursus):

 

Herfstblok 21 sept. t/m 16 nov. Donderdag (8 lessen)
Winterblok 25 jan. t/m 21 mrt. Donderdag (8 lessen)
Lenteblok 4 apr. t/m 6 juni Donderdag (8 lessen)

 

Herfstblok 16 sept. t/m 11 nov. Zaterdag (8 lessen)
Winterblok 20 jan. t/m 16 mrt. Zaterdag (8 lessen)
Lenteblok 30 mrt. t/m 8 juni Zaterdag (8 lessen)