Klassiek/modern

Volwassenen 25 – 65 +

Een gevarieerde dansles waarbij de stijlen klassiek ballet en moderne dans centraal staan.

De les begint met een rustige opbouw. Er zijn eerst ballet oefeningen met aandacht voor houding, souplesse, kracht en coördinatie. Vooral ballet is een dansvorm die voor iedere leeftijd heel geschikt is. Je hoeft hiervoor echt niet lenig te zijn of maatje 36 te hebben…

In de tweede helft van de les wordt er een natuurlijke overgang gemaakt naar moderne dans. Moderne dans is ontstaan als tegenreactie op het klassiek ballet en hoewel moderne dans dus duidelijk anders is dan klassiek ballet, vullen deze stijlen elkaar juist ook enorm aan. Moderne dans kenmerkt zich door natuurlijke aspecten zoals gewicht, zwaartekracht, adem, spanning en ontspanning.

Ben je benieuwd of het iets voor je is? Lijkt het je leuk, maar durf je de stap niet te nemen? Of heb vroeger ooit eens gedanst en wil je het weer oppakken?
Twijfel niet en meld je aan! Voor je het weet zeg je dat je het veel eerder had moeten doen..;-)

Even tijd voor jezelf in deze fijne dansante les, waarbij ook een prettige sfeer aanwezig is! De huidige groep bestaat uit vrouwen in de leeftijd van ongeveer 25 jaar t/m 55+

Gedurende het seizoen zijn er drie korte cursussen van 8-10 lessen (herfstblok, winterblok, lenteblok). Dit biedt de mogelijkheid om een geheel seizoen te dansen, maar ook de mogelijkheid om voor een kortere periode de les te volgen (of uit te proberen).

Extra!!
Op verzoek zal er ook een zomerblok worden aangeboden.
Dit zomerblok bestaat uit 3 lessen met een combinatie van klassiek ballet en moderne dans.

modern- volw 2

Inschrijven

Klassiek/modern

Lesdag en -tijd:
Donderdag 18.50 – 19.50 uur 25 – 65 +
Lesdata:
Zomercursus 20 juni t/m 3 juli Donderdag (3 lessen)
Herfstcursus 19 sept. t/m 28 nov. Donderdag (10 lessen)
Wintercursus 16 jan. t/m 13 mrt. Donderdag (8 lessen)
Lentecursus 27 mrt. t/m 5 juni Donderdag (8 lessen)