Klassiek ballet

Vanaf 7 jaar

Klassiek ballet 1+2
Klassiek ballet 1 is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze les is een hele geschikte en leuke les om meer te leren over klassiek ballet. Er zijn oefeningen aan de barre, in het midden en over de diagonaal. Soms rustig en met beheersing, dan juist weer snel of vrij. Daarnaast zijn er dansopdrachten waarbij er ruimte is voor improvisatie en fantasie.
Een mooi vervolg op klassiek ballet 1 is klassiek ballet 2. De oefeningen in deze les zijn (t.o.v. klassiek 1) wat complexer en de techniek al wat meer verfijnt. Natuurlijk wordt ook het dansplezier niet vergeten!  Klassiek 2 is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Klassiek ballet 3
Klassiek ballet 3 is voor leerlingen vanaf 11 jaar. Deze les heeft al duidelijk de structuur zoals die bij een balletles hoort: eerst zijn er oefeningen aan de barre, daarna wordt er in het midden gedanst (coördinatie, balans, draaien, kleine choreografieën) en de les eindigt met fijne sprongen door de hele zaal. Veel aandacht wordt besteed aan dansbeleving, een correcte houding, techniek en muzikaliteit.

bianca-danst-ballet-dans-school-waddinxveen-37-site-lr-vk

Inschrijven

Klassiek ballet

Lesdata:
Donderdag 16.30 – 17.30 uur Klassiek ballet 1
Woensdag 15.35 – 16.35 uur Klassiek ballet 2
Woensdag 16.40 – 17.40 uur Klassiek ballet 3