De Notenkraker 5.0


Een geweldig voorstelling en een feest voor iedereen om in het grote theater te staan!
Op 17 juni 2023 stonden leerlingen van Ballet- en dansschool Bianca Danst maar liefst twee keer in de grote zaal theater Castellum, met de jubileum voorstelling ‘De Notenkraker 5.0’.
Vanwege het jubileumjaar (5-jarig bestaan van de school) was dit een extra feestelijke en grote voorstelling.

Het verhaal van het bekende ballet ‘De Notenkraker’ stond centraal, maar wel met een twist…
De voorstelling speelde zich namelijk – i.t.t. het oorspronkelijke verhaal – niet af op kerstavond, maar op het jubileumfeest van de dansschool.
Er werd gedanst op het feest, in de nacht, in het land van sneeuw en in het land van snoepgoed.
Visite, mooie poppen, een dromendans op live begeleiding van harpiste, ondeugende muizen, een stoere muizenkoning, sneeuwvlokken, de suikerboonfee op spitzen, zotte zuurstokken… Allerlei verschillende choreografieën kwamen voorbij.

Reactie van een ouder:
Wauw wauw wauw, wat heb je hier een enorm fantastische voorstelling neergezet!! Ik ben nog heerlijk aan het nagenieten. Wat een feestje, wat een organisatie en wat een sfeer! De kinderen hadden het stuk voor stuk naar hun zin en zoooo leuk om te zien hoe de grotere kids (teens) achter de schermen met de jongere kids omgaan. Het ontroerde me (nadat ik ook tijdens de show al wat had weggepinkt). Het weerspiegelt het fijne familiaire gevoel dat ik ook voel als ik bij jouw dansschool kom. Wat kan jij trots zijn!

Nieuwsoverzicht