Voorstellingen

‘Een kijkje in de keuken van…’
Op zaterdag 13 juni a.s. is er een eindpresentatie in het Rabo Theater in Cultuurhuys de Kroon.
De titel ‘Een kijkje in de keuken van… Ballet- en dansschool Bianca Danst’ is zowel letterlijk als figuurlijk de rode draad tijdens dit optreden.
Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang en ook in de lessen zijn we inmiddels begonnen met het aanleren van de choreografieën.
Op een aparte pagina op deze website is alle informatie over dit aankomende optreden terug te vinden!


‘Ik ga op reis en ik neem mee…
Op zaterdag 15 juni 2019 stonden alle leerlingen (vanaf 4 jaar t/m volwassenen) in theater Het Eversthuis in Bodegraven met twee voorstellingen rond het thema ‘Ik ga op reis en neem mee…’. Wat was het leuk, sfeervol en geslaagd! 
De voorstelling werd geopend met een filmfragment waarbij leerlingen dansten op het treinstation en vandaar ging de reis met een grote koffer verder naar Schiphol. De inhoud van deze koffer was de rode draad van de voorstelling; van knuffel en waaier, tot handdoek en galajurk. 
Hoe gaaf om slechts twee jaar na de start van de school al een voorstelling van deze omvang te kunnen geven en ook nog eens in zo’n mooi theater. Vanuit de coulissen heb ik leerlingen zien stralen en genieten. Ik kijk dan ook terug op een geweldige dag! 

De foto’s die voorafgaand en tijdens de voorstelling zijn gemaakt, zijn te bekijken via: www.vooraltijdeneeuwig.com/dansvoorstelling


Cinderella’s Story
Op zaterdag 16 juni 2018 was de allereerste voorstelling van Ballet- en dansschool Bianca Danst!
Meteen al in het eerste jaar van de school een voorstelling…wie had dat gedacht? Ik niet 🙂 Alle leerlingen vanaf 3,5 jaar hebben opgetreden in het RABO Theater in Cultuurhuys de Kroon.
Een verteller nam het publiek mee naar het verhaal van Assepoester. Leerlingen dansten als schoonmakers, feeën, paarden, lakeien en meer. Twee volle zalen met een enthousiast publiek.
Ik kijk terug op een bijzonder weekend en ben enorm trots op alle leerlingen die na zo’n korte tijd al op het podium stonden!