Voorstellingen

Eindpresentatie
Op zaterdag 13 juni is er een eindpresentatie in het Rabo Theater in Cultuurhuys de Kroon. Alle groepen vanaf 4 jaar doen hieraan mee. Achter de schermen is al begonnen met de eerste voorbereidingen: het thema, de verdeling, de kostuums…. Binnenkort meer 🙂


‘Ik ga op reis en ik neem mee…
Op zaterdag 15 juni j.l. stonden alle leerlingen (vanaf 4 jaar t/m volwassenen) in theater Het Eversthuis in Bodegraven met twee voorstellingen rond het thema ‘Ik ga op reis en neem mee…’. Wat was het leuk, sfeervol en geslaagd! 
De voorstelling werd geopend met een filmfragment waarbij leerlingen dansten op het treinstation en vandaar ging de reis met een grote koffer verder naar Schiphol. De inhoud van deze koffer was de rode draad van de voorstelling; van knuffel en waaier, tot handdoek en galajurk. 
Hoe gaaf om slechts twee jaar na de start van de school al een voorstelling van deze omvang te kunnen geven en ook nog eens in zo’n mooi theater. Vanuit de coulissen heb ik leerlingen zien stralen en genieten. Ik kijk dan ook terug op een geweldige dag! 

De foto’s die voorafgaand en tijdens de voorstelling zijn gemaakt, zijn vanaf 1 juli te bekijken en te bestellen via: www.vooraltijdeneeuwig.com/dansvoorstelling
Heeft u de filmregistratie van de voorstelling besteld? Zodra deze klaar is (naar verwachting eind augustus), ontvangt u bericht.


Cinderella’s Story
Op zaterdag 16 juni 2018 was de allereerste voorstelling van Ballet- en dansschool Bianca Danst!
Meteen al in het eerste jaar van de school een voorstelling…wie had dat gedacht? Ik niet 🙂 Alle leerlingen vanaf 3,5 jaar hebben opgetreden in het RABO Theater in Cultuurhuys de Kroon.
Een verteller nam het publiek mee naar het verhaal van Assepoester. Leerlingen dansten als schoonmakers, feeën, paarden, lakeien en meer. Twee volle zalen met een enthousiast publiek.

Ik kijk terug op een bijzonder weekend en ben enorm trots op alle leerlingen die na zo’n korte tijd al op het podium stonden!