Voorstellingen

‘Een kijkje in de keuken van…’
Vanwege het Corona-virus en alle bijbehorende maatregelen, is het het optreden wat gepland stond op zaterdag 13 juni 2020 helaas geannuleerd. Dit was natuurlijk even slikken, zeker gezien het feit dat we al volop in de voorbereidingen zaten. Het is nog altijd onzeker wat er dit seizoen wel mogelijk is, maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten! Er is een nieuwe datum geprikt voor het grote, mooie theater, waar we in 2019 ook hebben opgetreden.
Save the date: Zaterdag 27 mei 2021. Theater Het Evertshuis – Bodegraven
Het thema van deze voorstelling is: Een kijkje in de keuken van…
Mocht het spijtig genoeg toch niet mogelijk zijn om in het theater op te treden, dan kijken we naar andere opties om alsnog naar iets gaafs en moois toe te werken en om daar ook het thuisfront vol trots van mee te laten meegenieten.


‘Ik ga op reis en ik neem mee…
Op zaterdag 15 juni 2019 stonden alle leerlingen (vanaf 4 jaar t/m volwassenen) in theater Het Eversthuis in Bodegraven met twee voorstellingen rond het thema ‘Ik ga op reis en neem mee…’. Wat was het leuk, sfeervol en geslaagd! 
De voorstelling werd geopend met een filmfragment waarbij leerlingen dansten op het treinstation en vandaar ging de reis met een grote koffer verder naar Schiphol. De inhoud van deze koffer was de rode draad van de voorstelling; van knuffel en waaier, tot handdoek en galajurk. 
Hoe gaaf om slechts twee jaar na de start van de school al een voorstelling van deze omvang te kunnen geven en ook nog eens in zo’n mooi theater. Vanuit de coulissen heb ik leerlingen zien stralen en genieten. Ik kijk dan ook terug op een geweldige dag! 

De foto’s die voorafgaand en tijdens de voorstelling zijn gemaakt, zijn te bekijken via: www.vooraltijdeneeuwig.com/dansvoorstelling


Cinderella’s Story
Op zaterdag 16 juni 2018 was de allereerste voorstelling van Ballet- en dansschool Bianca Danst!
Meteen al in het eerste jaar van de school een voorstelling…wie had dat gedacht? Ik niet 🙂 Alle leerlingen vanaf 3,5 jaar hebben opgetreden in het RABO Theater in Cultuurhuys de Kroon.
Een verteller nam het publiek mee naar het verhaal van Assepoester. Leerlingen dansten als schoonmakers, feeën, paarden, lakeien en meer. Twee volle zalen met een enthousiast publiek.
Ik kijk terug op een bijzonder weekend en ben enorm trots op alle leerlingen die na zo’n korte tijd al op het podium stonden!