Specials voor thuis

Peuterdanspret-pakket ‘Coco kan het!’
Voor peuters is er de special ‘Coco kan het!’ Deze activiteit voor thuis is gebaseerd op het Prentenboek ‘Coco kan het!’ van schrijfster Loes Riphagen. (prentenboek van het jaar 2021).
En wat een leuk vogeltje is dat, die Coco! Aan de hand van het verhaal van Coco maakte Bianca Danst een digitale dansles voor peuters.
Mooi vormgegeven, met grote variatie in muziek en beweging en natuurlijk met volop dansplezier! Ook onderdeel van het deze special is het Coco (knutsel)pakket, welke per post zal worden bezorgd. Dit maakt het peuterdanspret-pakket helemaal compleet!
> Kosten: € 6,50

Ballet Inside & Insight voor volwassenen
De special ‘Ballet Inside & Insight’ is een online cursus voor volwassenen.
Deze cursus bestaat uit twee online balletlessen voor thuis (‘inside’). Lessen met duidelijke beelden, instructie, tips en fijne muziek. Geschikt voor iedere leeftijd en toepasbaar voor ieder niveau! Tevens zijn er twee informatieve delen, de ‘insights’. Hierin wordt verteld over het toen en nu van klassiek ballet en over de terminologie van klassiek ballet. De toevoeging van diverse afbeeldingen en video-fragmenten zorgen voor een aantrekkelijk en afwisselend geheel.
Voor volwassenen die twijfelen of ze (weer) durven te dansen, is deze online special een veilige en laagdrempelige start. Ook is ‘Ballet Inside en Insight’ geschikt als aanvulling op een huidige dansles en biedt deze special meer verdieping voor personen die reeds ballet- of dansles volgen.
> Kosten: € 35,-