Ballet Inside & Insight – Volwassenen

Een korte online cursus voor volwassenen. Want in beweging zijn en blijven is belangrijk, maar bovendien zorgt dansen ook voor de o zo nodige ontspanning.

De korte cursus Ballet Inside & Insight bestaat uit twee online balletlessen die je toegestuurd krijgt. Lessen met een duidelijke beelden, instructie, tips en fijne muziek. Deze lessen kun je doen waar, wanneer en zo vaak je wilt. Niet in de dansschool, maar fijn (en veilig) ‘inside’ in je eigen huis.  
Verder zullen er bij deze online cursus ook  twee informatieve delen zijn, de ‘insights’, waarbij er meer wordt verteld over het toen en nu van klassiek ballet en over de terminologie van klassiek ballet. 

Deze online cursus is heel geschikt voor:
-cursisten die reeds een cursus volgen of hebben gevolgd en die graag verdieping willen
-iedereen die, om welke reden dan ook, geen les in de dansschool kan/wil volgen.
Maar juist ook voor velen die twijfelen of ze (weer) durven te dansen, is dit een veilige en laagdrempelige start.
Leeftijd en niveau is niet van belang (ter indicatie: huidige cursisten zijn tussen de 35 en 73 jaar) en de les is toepasbaar voor ieder niveau!
Kosten: € 35,-

Schrijf je nu via onderstaande knop in en dan ontvang je een maand lang wekelijks jouw ‘Ballet Inside & Insight’ voor thuis.

Duidelijke beelden en instructie…

Reactie van een deelneemster:
Mijn complimenten! Wat heb jij Inside & insight grandioos aangepakt! Bedankt voor de online-lessen en de waardevolle aanvullingen zoals de Terminologie en Ballet- toen en nu.
Geen moment spijt gehad dat ik me hiervoor had opgegeven, want wat had ik anders veel gemist!