Specials voor thuis

Peuterdanspret-pakket ‘Naar de Kinderboerderij’
In deze special, bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar staat het thema lente en jonge dieren centraal.
In de dansles voor thuis gaan we op pad, want het zonnetje schijnt. We gaan naar de kinderboerderij! Onderweg komen we de mooiste bloemen tegen. En bij de kinderboerderij is het feest!
De digitale dansles voor thuis is mooi vorm gegeven, en bevat zelfs beelden van de diertjes van Dierendal. Leuk om naar te kijken en tegelijk ook heel uitnodigend om te bewegen en te dansen.
Ook onderdeel van het deze special is het bijbehorende (knutsel)pakket.
> Kosten: € 7,50


De envelop met knutselactiviteit wordt of in de dansschool gegeven (indien mogelijk) en anders wordt deze per post bezorgt. Binnen Waddinxveen zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Voor bezorging buiten Waddinxveen bedragen de verzendkosten € 2,50.


Ballet Inside & Insight
De special ‘Ballet Inside & Insight’ is een online cursus voor thuis.
Deze cursus bestaat uit twee online balletlessen voor thuis (‘inside’). Lessen met duidelijke beelden, instructie, tips en fijne muziek. Geschikt voor iedere leeftijd en toepasbaar voor ieder niveau! Tevens zijn er twee informatieve delen, de ‘insights’. Hierin wordt verteld over het toen en nu van klassiek ballet en over de terminologie van klassiek ballet. De toevoeging van diverse afbeeldingen en video-fragmenten zorgen voor een aantrekkelijk en afwisselend geheel.
Voor volwassenen die twijfelen of ze (weer) durven te dansen, is deze online special een veilige en laagdrempelige start.. Ook is ‘Ballet Inside en Insight’ zowel voor tieners als volwassenen zeer geschikt als aanvulling op een huidige dansles en biedt deze special meer verdieping voor personen die reeds ballet- of dansles volgen.
> Kosten: € 35,-


De Notenkraker voor kinderen (± 4-7 jr.)
Dans thuis mee met het bekende ballet ‘De Notenkraker’!
Het verhaal van de Notenkraker gaat over de kleine Clara die een bijzonder cadeau krijgt ; een houten notenkrakerpop. Om klokslag middernacht verandert deze pop in een prins. De prins neemt Clara mee op een magische reis door verschillende landen. Ze gaan naar het Land van de Sneeuw waar ze de Sneeuwkoningin ontmoeten. Daarna reizen ze naar het Land van Snoepgoed, waar ze de mooie Suikerboonfee zien en meer.
Tijdens deze special is het aansprekende en veelzijdige verhaal van de Notenkraker uitgangspunt voor een balletles voor thuis. Nadat het huis al dansende is schoon gemaakt, wordt er verteld en gedanst over de houten pop, de muizen, de fee. Tussendoor zijn er mooie filmfragmenten van het ballet te zien. De special is op ieder moment en meerdere keren te bekijken/volgen.
Ook onderdeel van de Notenkraker special is de bijpassende knutselactiviteit!
> Kosten: € 8,00


Peuterdanspret-pakket ‘Coco kan het!’
Voor peuters is er de special ‘Coco kan het!’ Deze activiteit voor thuis is gebaseerd op het Prentenboek ‘Coco kan het!’ van schrijfster Loes Riphagen. (prentenboek van het jaar 2021).
En wat een leuk vogeltje is dat, die Coco! Aan de hand van het verhaal van Coco maakte Bianca Danst een digitale dansles voor peuters.
Mooi vormgegeven, met grote variatie in muziek en beweging en natuurlijk met volop dansplezier!
Ook onderdeel van het deze special is het Coco (knutsel)pakket, welke per post zal worden bezorgd. Dit maakt het peuterdanspret-pakket helemaal compleet!
> Kosten: € 6,50


Scroll naar boven