Meidenavond ‘Dance & DIY’

Meidenavond ‘Dance & DIY’

Yes! Binnenkort is er ook een hele leuke activiteit voor voor meiden in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar! De meidenavond ‘Dance & DIY’.

Wat?
Wat gaan we doen? We beginnen de meidenavond met dans; we leren o.a. een duo-choreografie. Daarna gaan we gezellig met elkaar wat eten om vervolgens tijdens de DIY een super gave sleutelhanger te maken.

Wie?
Deze avond is voor meiden van ongeveer 9 t/m 13 jaar. Ook als je geen les volgt bij de school, dan mag je gezellig meedoen. Leerlingen kunnen dus een vriendin of klasgenootje uitnodigen! Daar zit overigens nog een leuk voordeel aan vast… daarover verder meer.

Wanneer?
Vrijdagavond 25 maart, 17.45u.-18.45u.

Deelnamekosten
Kosten zijn 12,- p.p. en dit is inclusief eten, drinken en materialen voor de DIY


Korting
Let op! Ben jij leerling bij de school en neem je een vriendin/klasgenootje mee die geen les volgt bij Bianca Danst? Dan krijg je als leerling een flinke korting en betaal je slechts € 8,-. Je kan deze korting natuurlijk ook met je vriendin/klasgenootje delen…:-). Geef aan de docent de voor- en achternaam door van degene wie jij meeneemt. Dit kan mondeling in de les of via de mail. Wanneer deze persoon zich via de website inschrijft, ontvang je de korting!

Ben je reeds leerling bij de school? Dan kun je je eenvoudig aanmelden via de LedenApp

Scroll naar boven