Kennismakingsworkshop – volwassenen

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen!
Ben jij benieuwd of ballet/dans iets voor je is? Lijkt het je leuk, maar twijfel je of jij ‘als volwassene’ dat wel moet doen….
Laten we eerlijk zijn…. soms is er toch het idee dat ballet alleen iets is jonge meisjes of slanke tieners. Of dat dans vanaf ‘bepaalde leeftijd’ er toch echt niet zo vloeiend, sierlijk of lenig meer uit ziet, waardoor je het dus beter niet kunt doen.
Oké, laat ik dan meteen eerlijk melden dat het er waarschijnlijk inderdaad niet zo soepel uit zal zijn, als bij dat meisje van zeven jaar wat in de spagaat zit. Maar….dat hoeft ook niet! Je bent immers geen zeven meer, en ik gok dat je ook niet de ambitie hebt om bij het Nationale Ballet te dansen, dus waarom zou je die spagaat dan moeten kunnen en dat hele slanke lijf moeten hebben? (even terzijde dat er uiteraard heel wat meer dan alleen een spagaat voor nodig is, om bij het Nationale Ballet te dansen 😉 )

Maar wist je dat ballet en dans, ongeacht leeftijd, wel enorm goed is voor lijf en geest. En dat het nog leuk is ook! Ja, ik weet en zeg het…het is immers mijn vak. Maar nog belangrijker….ik ZIE en HOOR het terug bij en van de vrouwen die bij mij les volgen.
In een prettige sfeer, even tijd voor jezelf en daarbij al dansende werken aan houding, conditie, kracht, flexibiliteit en zoveel meer.

Onlangs kwam er na afloop van de les een cursist naar mij en ze vertelde….:
‘Soms heb ik zo’n drukke dag gehad en dan kom ik helemaal moe naar dansles toe. Maar na afloop van de les heb ik juist weer zoveel energie.’

Hoe fijn is dat! Dat gevoel geef ik ook graag aan jou.
Op donderdag 12 december van 18.50u.-19.50u
. is er een kennismakingsworkshop klassiek/modern voor volwassenen.

-Nooit gedanst maar benieuwd of het iets voor je is?
-Wil jij wat tijd voor jezelf, waarbij inspanning en ontspanning hand in hand gaan?
-Lijkt het je leuk, maar durf je de stap (nog) niet te nemen?
-Of heb je vroeger ooit eens balletles/dansles gevolgd en wil je het wellicht weer oppakken? 

Twijfel niet en meld je aan voor de kennismakingsworkshop!
Voor je het weet zeg je dat je het veel eerder had moeten doen..;-)
De kosten voor deze workshop bedragen slechts € 5,-

Scroll naar boven