Bianca Danst buiten!

Sinds 15 maart heeft de school haar deuren tijdelijk moeten sluiten, vanwege het coronavirus. In de daarop volgende periode zijn er naar alle groepen steeds speciaal op maat gemaakte, online lesvideo’s gestuurd.
Maar inmiddels heeft de gemeente Waddinxveen ons toestemming verleent voor het geven van ballet- en danslessen op het (kunstgras)veld van Korbis en het naastgelegen veld van de voormalige handbalvereniging.
Hoe fijn dat we hier terecht kunnen! Ten eerste omdat deze velden direct naast de dansschool gelegen zijn, waardoor de lessen dus nagenoeg op de gebruikelijke leslocatie zijn (sportpark de Sniep). Ten tweede omdat deze velden een licht verende ondergrond hebben (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plein of parkeerterrein.) En ten derde omdat op deze locaties de lesdagen en tijden voor de meeste lessen grotendeels hetzelfde kunnen blijven zoals in het gebruikelijke rooster.
Dus…binnenkort gaan we weer in groepsverband dansen!!! Zo fijn om elkaar weer te zien en de gezamenlijke energie weer te voelen! Lees hier meer….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven