Lente cursussen

Nog eventjes en het is lente ? En met de lente in zicht…komen ook de lenteblokken van de korte cursussen er weer aan.
Op 26 maart gaat er weer een korte cursus klassiek ballet voor volwassenen van start; zowel in de ochtend, als in de avond. Deze cursus bestaat uit 10 lessen. Lijkt het je leuk, maar twijfel je nog een beetje? Lees dan onderstaand artikel eens:
https://www.jan-magazine.nl/…/ballet-beginnen-als-volwasse…/
Begin april gaan ook de nieuwe peutercursussen weer van start. Een cursus bestaat uit 8 lessen. Het huidige ‘winterblok’ van Peuterdanspret zit vol, dus het advies is om niet te lang te wachten met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een plekje in deze les.
Inschrijven voor een van de korte cursussen kan via eenvoudig via het inschrijfformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven