Winterfestijn was top!

Hoewel er in de voorjaarsvakantie buiten geen sneeuwvlokje was gevallen, was er toch volop winterpret te beleven bij Ballet- en dansschool Bianca Danst.
Vele peuters en kleuters kwamen tijdens de vakantie naar het Winterfestijn. Er waren zelfs zoveel aanmeldingen, dat er dit jaar een extra groep werd ingelast.
Grote dwarrelende sneeuwvlokken, dansende sneeuwpoppen, mooie ijsprinsessen, glinsterende sneeuwsterren en nog veel meer. Wat een plezier! De tijd die vloog voorbij en aan het eind was er nog een kleine presentatie voor de ouders. Met mooie geschminkte gezichtjes en met hun eigen gemaakte creaties, gingen de kinderen lekker warm gedanst weer naar huis.

Wat leuk dat er zoveel animo was! Ik kijk terug op een hele gezellige dag!! Een dag die goed en leuk verlopen is mede dankzij de hulp van twee top moeders en vier lieve meiden uit de tienergroep klassiek!

Peuter/Kleuter Winterfestijn 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven