Herfst-dansdag!

Hoewel de reguliere lessen i.v.m. de Herfstvakantie een weekje stil lagen, was het op woensdag 23 oktober j.l. in de dansschool gezellig druk . Tijdens de zogeheten Herfst-dansdag werd er door heel wat kinderen gedanst en geknutseld. De jongste groep waande zich in het bos en als kabouters werd er gezocht naar een plek om te feesten en te dansen. Na het dansen werd er met allerlei materialen een uil gemaakt. De groep vanaf 7 jaar leerde in korte tijd een choreografie met elementen uit moderne dans, jazzdans en klassiek ballet. Daarna volgde een uitdagende knutselopdracht: het vouwen van een origami egel, die daarna kon worden versierd.
Nadat ouders aan het eind nog even mochten kijken, gingen de kinderen met hun eigen ‘herfst-creatie’ weer weer naar huis.

Ballet- en dansschool Bianca Danst organiseert tijdens schoolvakanties regelmatig activiteiten waaraan zowel leerlingen van de school als ‘niet-leerlingen’ kunnen deelnemen. Lees hier meer over deze activiteiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven