Bianca Danst wint Waddinxveense Cultuurprijs 2019!

Een bericht om trots op te zijn: op zaterdag 14 september ontving Ballet- en dansschool Bianca Danst de Waddinxveense cultuurprijs 2019!
De nominatie op zich vond ik al geweldig, zeker gezien het feit dat de school nog maar zo kort bestaat. Om eerlijk te zijn had ik dan ook geen verdere verwachtingen.
En zo zit je dan ook rustig in het publiek en zo sta je ineens op het podium om mooie woorden, een prachtige prijs, een oorkonde en een gaaf kunstwerk te ontvangen.
Ik ben enorm blij en trots! En wat fijn ook om zulke mooie en lieve reacties te krijgen na het ontvangen van deze prijs.
Ik wil iedereen bedanken die de school een warm hart toedraagt. Zeker ook richting cursisten en ouders een ‘dankjewel’…, want zonder jullie geen school!

“De jury vindt dat Ballet- en dansschool Bianca Danst een succesvolle verrijking is van het culturele aanbod in Waddinxveen en vindt dat Bianca een bijzondere prestatie heeft neergezet in korte tijd “

De andere genomineerden voor de Cultuurprijs 2019 waren: de Gouwestem, stichting Vonk, galerie Kunstzicht en Vox Jubilans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven