Genomineerd

Ballet- en dansschool Bianca Danst is genomineerd voor de Waddinxveense Cultuurprijs 2019.
De brief met dit bericht lag afgelopen weekend op mijn deurmat. Wat een leuk nieuws!

‘De gemeente Waddinxveen geeft ieder jaar de Waddinxveense Cultuurprijs aan een persoon of een instelling die het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het plaatselijke culturele leven.’ Met het lezen van deze zin, voel ik me best wel trots.
Twee jaar geleden sprong ik in het diepe door mijn vaste (dans)baan op te zeggen en mijn eigen school te starten. Hard werken om iets (opnieuw) op te bouwen, maar met veel enthousiasme en energie en gedreven door het mooie en toch ook wel bijzondere vak van DANSDOCENT.
En dan nu deze nominatie….

De cultuurprijs en ook de aanmoedigingsprijs worden uitgereikt door een lid van het college van B&W tijdens het culturele evenement WadCultureel op zaterdag 14 september 2019 in Cultuurhuys de Kroon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven