Wat een geweldige dag!!

Na maanden van voorbereidingen was het dan eindelijk zover…de grote voorstelling ‘Ik ga op reis en neem mee…’ 

Op 15 juni om 9.00u. stond ik in een nagenoeg leeg theater. Klaarmaken voor een drukke, maar vooral ook speciale dag. Een tijdje later kwamen de leerlingen met enthousiasme en nieuwsgierigheid het theater binnen.
Rond 14.00u. was iedereen er klaar voor; leerlingen in de make-up en in kostuum, techniek, film en fotografe in de startblokken en ik in de coulissen om met draaiboek in de hand en met de headset op het hoofd de hele voorstelling te leiden. Alle leerlingen hebben zo mooi gedanst, zo hun best gedaan. Soms wat gespannen koppies, maar ook zoveel stralende gezichten op het podium! Het blijft bijzonder wanneer na een lange periode van vele voorbereidingen op dat ene moment alles samenkomt; dansers, publiek, theater, kostuum en decor.
Ik wil alle betrokken enorm bedanken voor hun inzet en enthousiasme. En wat fijn ook om zulke mooie en lieve reacties vanuit publiek te ontvangen. We hebben genoten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven