Geslaagde ‘Sniepweek’

In de tweede week van de meivakantie was de zogenoemde Sniepweek. Tijdens deze week konden kinderen van 4 t/m 15 jaar meedoen aan diverse gratis ‘clinics’ georganiseerd door de verenigingen/scholen op Sportpark de Sniep.

Ook Ballet- en dansschool Bianca Danst was van de partij.
Op woensdag was er kleuterballet en dansmix voor kinderen van groep 3 t/m 5. Voor de kleuterballetles kwamen er al snel zoveel aanmeldingen binnen, dat er zelfs een tweede les bij is geplaatst. Op donderdag was er het ‘Klein Zwanenmeer’ en dansmix voor groep 6 t/m 8.
Wat een blije gezichten heb ik gezien. Enthousiaste kinderen en positieve reacties van ouders. Door deze week werd de drempel heel laag om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. En wat is er veel bewogen! Niet alleen bij de balletschool, maar ook bij de andere verenigingen.
Kortom: een hele geslaagde week. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven