Terugblik Winterfestijn

Op dinsdag 26 februari was het Peuter-/Kleuter Winterfestijn. Met maar liefst 20 kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar zat het Winterfestijn helemaal vol. 

Terwijl het buiten wel lente leek, waanden de kinderen zich in het seizoen waar we nu echt in zitten: de winter! De ochtend begon met dans. En hoewel er veel kinderen voor het eerst waren, danste iedereen voluit mee! Wat super om te zien. Daarna was er tijd voor drinken en wat lekkers. Met de buiken gevuld werd er fijn geknutseld. Tussendoor werden de kinderen geschminkt: als ijsprinses of met een sneeuwpop op de wang. Op het eind waren ouders welkom om te komen kijken. Na nog eventjes gedanst te hebben, gingen de kinderen met hun versierde sneeuwpop weer naar huis. Wat was het leuk!! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven