Gratis kennismakingsles peuterdanspret

Op woensdag 7 februari van 14.00u. tot 14.45u. zijn peuters vanaf 3 jaar van harte welkom voor een gratis kennismakingsles peuterdanspret!
Peuterdanspret is een vrolijke en speelse dansles. Het plezier staat voorop, maar het is meer dan alleen bewegen op muziek. Er wordt tijdens de les aandacht gegeven aan de fantasie en belevingswereld van het kind, de grove en de fijne motoriek, samenspel en nog veel meer. Dit alles aan de hand van een aansprekend thema, verhaal of liedje. Ter ondersteuning wordt gebruik gemaakt van attributen. Vanuit de kennismakingsles is er de mogelijkheid tot het volgen van een korte cursus van 5 weken.Wil je jouw zoon of dochter opgeven voor de gratis kennismakingsles? Meld je dan hier aan.  

Peuter nog geen 3 jaar? Of liever nog even samen dansen (peuter met ouder/oma/oppas..) Dat kan op zaterdagochtend bij peuterdanspret vanaf 2,5 jaar.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven