Het was een sprookje!

Zaterdag 16 juni was het zover. De voorstelling Cinderella’s Story in het RABO theater in Cultuurhuys de Kroon. Na maanden van voorbereiding (muziek zoeken, choreografieën bedenken en aanleren, kostuums maken, het draaiboek in elkaar zetten, overleg met technici) was iedereen wel zover om te laten zien waar we al die tijd mee bezig zijn geweest. 

En wat was het leuk! Verteller Lenie nam ons mee in het verhaal van Assepoester. Van schoonmakers en feeën tot paarden en lakeien. En niet te vergeten prins Thijme! Van (bijna) vier jaar tot en met de jong volwassenen….elke groep had zijn charme.

Toen ik in augustus van dit seizoen van start ging met mijn school had ik niet voor mogelijk gehouden om al zo snel met een voorstelling in het theater te kunnen staan. Ik voel me blij en trots!En hoe fijn ook om zulke positieve reacties te horen vanuit het publiek (twee volle zalen!) 
BEDANKT! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven