Balletles voor volwassenen in de avond

Voor volwassenen/dames is het mogelijk om op donderdagochtend balletles te volgen. Een fijn begin van de dag, maar… niet voor iedereen is het ochtend tijdstip haalbaar. Zodoende dat het lesaanbod zal worden uitgebreid met een avond les. Het gaat hierbij om les klassiek ballet, met soms een vleugje modern.  

Nog dit seizoen zal er een korte kennismakingscursus van 3 weken in de avond worden aangeboden. Ideaal om nog voor de zomerstop uit te proberen of het wat voor je is!  

Te oud om balletles te volgen? Te stijf? Niet het ‘juiste’ figuur? Onzin; want iedereen, ongeacht leeftijd, aanleg, ervaring of lichaamsbouw, kan balletles volgen. Sterker nog; klassiek ballet is juist heel geschikt voor alle leeftijden! In het begin kan het misschien wat onwennig of moeilijk zijn, maar op den duur zal je met posities, passen en bewegingen vertrouwd raken.
De ballettechniek heeft een goede balans tussen spier verlengende en spier versterkende oefeningen. Tevens is er is aandacht voor houding, coördinatie en zeker ook voor dansbeleving. 
Een les in een fijne ambiance, waarin je even een uurtje tijd en aandacht hebt voor jezelf….ontspanning door inspanning! 

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Twijfel niet en volg dan nog dit seizoen de kennismakingscursus. Wellicht dat je dan denkt…dit had ik eerder moeten doen! 

De les zal zijn op donderdagavond van 18.45u. tot 19.45u.
Lesdata: 7, 14 en 21 juni 2018.
Kosten: € 25,- (incl. 21% BTW)
Klik hier om je in te schrijven! 

In het nieuwe seizoen zal er een korte cursus van +/- 12 lessen in het lesrooster worden opgenomen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven