Certificaat ontvangen

Onlangs heb ik van Dansbelang het certificaat mogen ontvangen van ‘Volledig Geaccrediteerd Kwaliteitsregisterlid met vier sterren’. 
Dansbelang is een professionele organisatie die zich sterk maakt voor een gezonde beroepspraktijk. Dansdocent is namelijk nog altijd een vrij beroep en dat houdt in dat iedereen die dat wil (bevoegd of niet) een balletschool kan oprichting of balletlessen kan geven. Dansbelang vind danseducatie met kwaliteit belangrijk en hanteert daarom een keurmerk voor balletscholen en beheert een kwaliteitsregister voor dansdocenten.
Ondanks dat ik al jarenlang met (HBO) bevoegdheid les geef, is dit certificaat toch wel een hele mooi aanvulling. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven