Tussendoortje

Gewaardeerde collega Maricelle Peeters is bezig met het schrijven van een balletboek. Maricelle is al jarenlang klassiek ballet docent en geeft o.a. gastlessen bij de Nationale Balletacademie.In de aanloop naar het boek ‘Balletrecepten – De ingrediënten van de klassieke ballettechniek’, is er een blog met diverse ’tussendoortjes’. 

Hoe leuk dat ik ben gevraagd om mee te werken aan zo’n tussendoortje: – 8 januari 2018 / door balletstudio le reve – ‘In ons negentiende tussendoortje kunnen jullie proeven van de passie, ervaringen en ideeën van collega Bianca Groenewegen van der Weiden. Bianca en ik kennen elkaar nu ruim vijf jaar. We volgden zoal dezelfde lessen als bijscholingen en komen graag zo nu en dan bij elkaar om over ons vak te praten. Tevens gaf ik ook een caractère danscursus aan haar leerlingen. ‘Lees hier meer….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven