Terugblik optreden Gouweplein

Op 14 december hebben leerlingen van ‘Bianca Danst’ opgetreden tijdens het kerstevenement op het Gouweplein in Waddinxveen.
De jongste danseresjes van 3,5 t/m 5 jaar mochten het spits afbijten en vertederden het publiek met hun toverfeeën-dans. Daarna kwamen de leerlingen van dansmix die stralend en strak hun choreografie uitvoerden. Even later was het de beurt aan de mooie klassieke ballerina’s om hun choreografieën te laten zien. En last but not least kwamen de cursisten van klassiek/modern 21+ het podium op (zie filmfragment).De dansers trotseerden de kou en de wind en stonden met enthousiasme en inzet op het podium. Geweldig!Klik hier voor een foto video compilatie van dit optreden. 

Reactie van Roy Grunewald (organisatie): Ik bewonder de moed van al je danseressen om als bikkels in deze kou toch vol overgave op te treden.Breng ze mijn complimenten over…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven