De flyer van Bianca Danst!

De afgelopen weken is samen met Illu-Straver gewerkt aan het ontwerp van de flyer voor Bianca Danst. Illu-Straver is het ontwerp- en illustratiebureau van Lieke Straver. Lieke ken ik al heel wat jaren. Toen ik tijdens mijn opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie stage ging lopen bij mijn eigen ‘oude’ amateurballetschool, was Lieke mijn leerling. En dan hebben we het inmiddels al over bijna 20 jaar terug! Wat jaartjes later en bij een andere school stond Lieke (inmiddels als jonge vrouw) weer in mijn les. Hoe leuk! En nu dus een fijne (en gezellige) samenwerking vanwege de flyer van Bianca Danst. Er is over van alles nagedacht: kleuren, teksten, foto’s, indeling, lettertypes. Want het is natuurlijk de bedoeling dat de flyer opvalt, maar nog belangrijker is dat de flyer duidelijk maakt wie/wat Bianca Danst is, en waar Bianca Danst zoal voor staat.  Het ontwerp is inmiddels klaar. En hiernaast zie je in het klein al het resultaat…..:-)
Binnenkort zal de flyer in Waddinxveen (via het weekblad)worden verspreid en wie weet ligt hij dus straks wel bij jou in huis.  

Werk jij ergens waarvan je denkt dat de flyer daar op zijn plek zou zijn? Dan hoor ik het graag! Je kunt contact op nemen via het contactformulier of via Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven