Grote stappen/veranderingen

Daar waar ik een tijdje terug in mijn blog op deze site schreef over ‘kleine onzichtbare stapjes’ (van de jongste leerlingen), daar heb ik de afgelopen weken zelf grote onzichtbare stappen genomen. En deze onzichtbare stappen zullen vanaf nu zichtbaar worden.

Zo heb ik besloten om na 17 mooie jaren te stoppen bij Parkvilla in Alphen a/d Rijn. Ik begon daar in 2000 met lesgeven, direct na mijn afstuderen. Dit waren toen 4 lesjes in de week en uiteindelijk gaf ik 12 lessen per week en was ik coördinator  van de dansafdeling. Het was geweldig om de dansafdeling vorm te mogen geven. En met enorm veel plezier heb ik lesgegeven aan peuters, kinderen, tieners en volwassenen. Zoveel lieve en leuke leerlingen/cursisten. Zelfs meiden (inmiddels vrouwen) die ik 17 jaar lang les heb mogen geven, hoe bijzonder is dat. En laat ik niet vergeten te zeggen er ook vele lieve en betrokken ouders waren! 

De lessen, de studio-make-over, de optredens in het theater en daarbuiten, de crea-dansdagen, de workshopdag met voormalig ballerina Jane Lord, de fotoshoots in de dansstudio en in het park, de Sint- en Kerstlessen, de uitstapjes, gekke grappen en grollen, verdrietige en mooie momenten. En dan ook nog zwangerschappen en huwelijken…;-) Wat is er veel gebeurd en gegroeid en wat kan ik terug kijken op veel moois. Ik koester die mooie herinneringen. En ik bedank iedereen die mij deze mooie herinneringen heeft gegeven.

De andere grote stap is om een vroegere droom (die op de achtergrond was geraakt) achterna te gaan. Zoals een goede collega van mij zei: waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur open…  En dat is de deur bij dansschool van der Lubbe in Waddinxveen. Op deze centrale locatie (met grote zaal, spiegelwand en ruime parkeergelegenheid) zal ik onder eigen naam danslessen geven: peuterdanspret en klassiek ballet voor uiteenlopende leeftijden. Vanaf vandaag is alle informatie hierover (zoals lesaanbod en lesrooster) te vinden op deze site. Op zaterdag 26 augustus van 10.30u. tot 13.30u. is er een kennismakingsdag. Iedereen is uiteraard van harte welkom: graag tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven