Bijna vakantie, maar druk met van alles

Na de drukte van alle laatste lesweken en voorstellingen, lijkt het even wat rustiger te zijn. Maar niets is minder waar. Op de achtergrond gebeurd er van alles. Allerlei plannen, gesprekjes en vele uurtjes achter de p.c. Zo staat mijn eerste blog op deze website. Verder mag ik deze week ook nog workshops geven op een basisschool in de buurt. En daarnaast ben ik aan het uitpuizen wat voor lessen ik zelf tijdens de zomerstop ga volgen. Want terwijl de meeste leerlingen de zomervakantie gebruiken om even met de voetjes omhoog te gaan, is dit voor mij altijd het moment om zelf weer te dansen en inspiratie op te doen. Wordt vervolgd….:-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven