Bianca Danst nu echt officieel!

21 maart…de start van de lente….het begin van iets nieuws…het officieel maken van ‘Bianca Danst’!! 
In het prille zonnetje loop ik vlak langs de haven van Rotterdam. En wat verderop zie ik het gebouw waarin de Kamer van Koophandel is gevestigd.
Na een lekker kopje thee in de wachtruimte mag ik naar het bureau waar ‘de papieren’ in orde gemaakt zullen worden. Een vriendelijke dame staat mij te woord en samen lopen we alle benodigde gegevens langs. Net op het moment dat ik mijn handtekeningen heb gezet, schijnt de zon door het kleine kiertje van het gordijn, vol in mijn gezicht :-).
Gefeliciteerd mevrouw…klinkt het. Yes…! Met mijn mapje met papieren, met bewijs van inschrijving bij de KvK, loop ik naar buiten. En dan nu maar eens gaan bouwen aan iets nieuws…iets moois…iets van mezelf….en iets voor anderen!  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven