Proefles

Graag eerst kennis maken met de les, de groep, de sfeer en de docent? Dat kan middels een proefles!  

Tijdens een proefles is het natuurlijk nog niet nodig om aan de kledingvoorschriften te voldoen. Wel is het handig om kleding aan te hebben die niet te warm is en waarin makkelijk kan worden bewogen. Schoeisel: schoentjes met een zachte zool of antislip sokken (graag geen gewone sokken; dit is erg glad). 

Normaliter is het gebruikelijk dat er tijdens een proefles een ouder van harte welkom is om de eerste 10-15 minuten blijven kijken. En bij hele jonge kinderen die het nog erg spannend vinden kan het zijn dat in overleg wordt besloten dat een ouder nog wat langer blijft.  
Vanwege de huidige maatregelen zijn proeflessen op dit moment echter zo veel als mogelijk zonder aanwezigheid van ouders. Alleen bij kinderen t/m 6 jaar is er (bij wijze van uitzondering) 1 ouder toegestaan om eventjes mee naar binnen te komen; u dient hierbij wel een mondkapje te dragen.
Nieuwe kleuters kunnen eventueel een knuffeltje meenemen als dit voor hun veilig voelt.
Mochten hier vragen over zijn, neemt u dan gerust contact op.

Een proefles bij een jaarcursus is gratis en vrijblijvend.
Een proefles bij een korte cursus, wordt als 1e les gezien waar lesgeld over wordt berekend, wanneer men zich na de proefles inschrijft. Dit vanwege de korte duur van de cursus. Indien men afziet van de cursus, hoeft er niet betaald te worden voor deze proefles.

Via onderstaande knop kun je eenvoudig een proefles plannen.
Kies hierbij zelf de door jouw/u gewenste datum!

Enthousiast en geen proefles nodig? Of wil je graag zeker zijn van plaatsing in de les, waaraan jij of je kind wil deelnemen? Schrijf je dan direct in.