Peuterdanspret vanaf 2 jaar

Peuterdanspret is er voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Een les vol beweging, dans, spel, muziek, en plezier. Spelenderwijs en met veel fantasie worden bewegingsmogelijkheden ontwikkelt en vergroot.. Dit alles vaak aan de hand van een aansprekend thema, een verhaal of een liedje. Ter ondersteuning wordt gebruik gemaakt van diverse attributen. 
Peuters komen al dansende in contact met leeftijdsgenootjes en voor ouders kan het ook leuk zijn om middels deze cursus andere ouders te ontmoeten.

De peuterles op zaterdagochtend is een ouder- en kind les. (dansen met opa, oma of de oppas mag natuurlijk ook). Samen dansplezier beleven en echt even quality time met elkaar!
De peuterdansles op woensdag is een les met of zonder ouder. Graag erbij blijven en mee dansen? Dat kan! Zonder aanwezigheid van een ouder? Dat kan eventueel voor peuters vanaf 3 jaar die al wat zelfstandiger en die juist vrijer bewegen zonder dat papa of mama erbij zijn.

Gedurende het seizoen zijn er diverse korte cursussen van 8 lessen (herfstblok, winterblok, lenteblok). Er wordt hierbij steeds weer met andere thema’s, opdrachten en muziek gewerkt.
Instroom gedurende een cursus is mogelijk, mits er nog plek is.

Op dit moment zit het winterblok van beide peuterdanslessen VOL. Nieuwe peuters zijn weer welkom in het lenteblok wat in april van start gaan. Inschrijven voor het lenteblok is reeds mogelijk.

Data seizoen 2019/2020:
Winterblok zaterdag > 18 jan. t/m 14 mrt.
Winterblok woensdag > 22 jan. t/m 18 mrt.
Lenteblok zaterdag > 4 apr. t/m 6 juni
Lenteblok woensdag > 1 apr. t/m 3 juni
Herfstblok (zat.+woe.) > reeds afgesloten

LesdagLestijdLeeftijd
Woensdag09.45u.-10.30u.2-4 jaar
Zaterdag09.20u.-10.05u.2,5-4 jaar
Peuterdanspret!